Dr.R.A. Eckstein

 

Marie-José Grubben Beautysalon werkt met producten van Dr. Eckstein om verschillende redenen. Als eerste Duitse wetenschappelijk onderzoeker werd de farmaceut Dr. R.A. Eckstein, internationaal onderscheiden met de "PRIX CIDESCO DU COMITÉ INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE ET DE COSMÉTOLOGIE". Een hele mondvol, maar het komt er op neer dat hij door zijn wetenschappelijke research en kennis een cosmetisch systeem heeft opgebouwd dat aan alle eisen van de huid voldoet.
Waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen vormen de basis voor alle huidverzorgingsprodukten van Dr.R.A. Eckstein. Alleen natuurlijke bestanddelen van de fijnste kwaliteit worden gebruikt, zodat een optimale kwaliteit van de verzorgingsprodukten gewaarborgd is. Dit salonmerk wordt alleen in professionele schoonheidssalons gebruikt en is slechts daar verkrijgbaar.

Of uw huid nu normaal, gevoelig, droog of vet is, grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, met doelgerichte preparaten zullen de Dr. R.A. Eckstein produkten voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan.
De cosmetica van Dr.R.A. Eckstein zijn in de professionele schoonheidsinstituten al tientallen jaren bekend en zeer geliefd. Geen wonder ook, want zelden zie je een merk dat zo compleet en effectief is. Voor elke huid en voor ieder huidprobleem is een zorgvuldige en vertrouwde verzorging mogelijk. Niet voor niets zegt Dr. R.A. Eckstein dat alleen het beste goed genoeg is.

Onderzoek heeft opnieuw uitgewezen welke kostbare schatten de natuur voor de huid heeft: waardevolle plantenextracten, kruidentincturen en bloesemolie, kiemextracten en vitaminen voor schoonheidsverzorging in de ware zin. Of uw huid nu normaal, rijper of gevoeliger is of te droog, vet of met grove poriën is, of u nu een gemengde of een onzuivere huid hebt, Dr. R.A. Eckstein Kosmetik verzorgt ieder huidtype zorgvuldig met preparaten die gericht werken.

Dr.R.A. Eckstein zijn cosmetica systemen opgebouwd en aangepast aan elke huidtype. Na een uitgebreide huidanalyse bepaald uw schoonheidsspecialiste waar uw huid behoefte aan heeft. Na uw behandeling krijgt u een advies voor thuisverzorging. Als u de produkten ook thuis gebruikt, zal uw huid in optimale conditie blijven!

De verzorgingslijnen van Dr R.A. Eckstein zijn o.a. gebaseerd op het verzorgen/behandelen van de normale huid, de gevoelige huid, de droge huid, de vette huid, de gecombineerde huid en de ouder wordende/rijpe huid. Kortom: Dr.R.A Eckstein heeft een volledige op uw huidtype afgestemde gezichts- en lichaamsverzorgingslijn.